Rólunk

A CrystalCenter webáruház elsősorban az egyéni vásárlók kiszolgálására hoztuk létre.
Megtalálhatja az olyan kristálycsillár alkatrészeket, amelyeket éppen keres. Találhat kínálatunkban olyan kristályokat is melyeket ékszer készítésénél használhat.

Termékpalettánkban szerepelnek lakberendezéshez szükséges termékek, mint ablakba felfüggeszthető kristályok, vagy térelválasztónak használható, sőt bútorkészítésnél használatos kristályok is találhatóak.

Gondoltunk a körömépítőkre is, mert kínálatunkban szerepelnek kis strasszok is.

Közel 25 éve foglalkozunk kristály termékekkel

Kristály nagykereskedelem

Cégünk kereskedelmi ügynöksége a világ harmadik legnagyobb kristály alkatrész forgalmazó vállalatnak a Schöler Crystal -nak.
A forgalmazott termékek között természetesen megtalálhatóak a Swarovski teljes kristály alapanyag kínálat, a kristálycsillár alkatrészektől kedve az ékszerkészítéshez szükséges köveken át a gyöngyökig mindent tudunk adni.
Kínálatunk egyik legjobb ajánlata az egyiptomi Asfour kristálygyár függői, melyek árban igen kedvezőek, és csiszolási minősége pedig világszinvonalú. A kristályfüggőkön kivül megtalálhatóak a bútor és lakberendezési kristályok, valamint a strasszok.
Az értékesítési programban szerepel továbbá az Észak-Csehországi Preciosa gyár valamennyi kristály alapanyag kínálata. A Preciosa gyár híres a különleges kristályformákról, mely párosul a kiváló megmunkálással ami által a fénytörés szemet gyönyörködtető.
A termékskála igen széles, a fenti nagy gyártókon kívűl olyan gyártási lehetőségünk is van, amely alapján legyárthatóak a 100 éves kristálycsillárok pótolhatatlannak hitt kristályfüggői, vagy egyéb kristályalkatrészei.
A kínálatban több mint 70.000 féle kristályfüggőt kínálunk kizárólag gyártóknak, és nagykereskedőknek. Amannyiben Ön gyártóként vagy viszonteladóként partnerünk lenne, kérjük látogasson el erre a honlapra: www.kristall.hu

 

Kapcsolat

Email

info@crystalcenter.eu

Hívjon

+36 30 525 0486

Iroda (árukészkészletet nem tartunk)

1142 Budapest, Sárköz u. 5