Lépjen kapcsolatba velünk!

Amennyiben kérdése lenne, írjon nekünk emailt!

 

Szállítási és fizetési információk
Hívás: +36 30 525 0486
Email: info@crystalcenter.eu

Kapcsolat

GY.I.K.

Mennyi időn belül kaphatom meg a terméket?

A kínálatunk saját raktáron van, a rendelt terméket a következő munkanapon postára adjuk. Általában 1-3 munkanapon belül megérkezhet a csomag

Személyesen miért nem vehetem át a terméket?

Sajnos nincs erre helyiségünk és kollegánk, aki atadhatná a rendelt termékeket. Megértésüket köszönjük.

Miért csak bankkártyával lehet fizetni?

Manapság a bankkártya használata általánossá vált, egy kényelmes fizetőeszköz. A bankkártyáról levont összeg azonnal jelentkezik a rendszerünkben, így akár azonnal hozzáláthatunk a szállítás előkészítésének.

Van-e bemutatótermük, ahol a terméket megnézhetem?

Sajnos nincsen bemutatótermünk, a termék előzetes megtekintésére nincs lehetőség. Ez okból kizárólag ismert gyárak termékeit forgalmazzük, amely garancia a termék kitünő minőségére.

Hogyan vannak a termékek csomagolva?

Minden esetben a gyári csomagolás alapján dolgozunk, a kért mennyiség kristályfüggő esetén műanyag lapon, védőfóliában betekerve érkezik borítékban Önhöz. A kristálydíszek is kizárólag fóliában vannak csomagolva. A csomagolás biztonságos, nem sérül meg a termék.

Rendelhetek-e egyedi összeállítást?

Amennyiben a kért összeállításhoz szükséges termékek rendelkezésünkre állnak, akkor természetesen. Ekkor összeállítjuk Önnek a terméket a webshopban, és megvásárolhatja azt.

Elégedett vásárlók

“Véletlenül találtam az oldalra, kristályfüggönyt rendeltem, elösszőr csak egy méteres darabot próbára. A rendelést Hétfő éjjel adtam le, és már csütörtökön csengetett a postás vele. Meglepődtem egy picit, ám az igazi meglepetés a kicsomagolás után ért, “kinai” minőségre számítottam, de ez annál sokkal, de sokkal jobb, gyönyörűen csillogott, a napfényhez tartva, a szivárványok csak úgy táncoltak a szoba falán.”

“Gyöngyöket rendeltem, nagyon hamar megérkezett, és a kristály csillogása lenyűgözött, mintha egy Swarovski terméket tartottam volna kezemben. A legnagyobb gond, hogy nem lehet a vásárlás elött megnézni, de útólag ezt már nem bánom”